Energiarbejde

Energiarbejde, healing, klarsyn

Energiarbejde sessionen er en læsning og formidling af energien. Sessionen foregår som en kombination af healing, clairvoyance, bevidsthedsarbejde, energiarbejde, mindfulness, kanalisering, visualisering, coaching, ord og stilhed.

Vi stiller ind på det, der er til dit højeste og bedste lige nu. Og det højeste bedste er ikke altid at fixe og fjerne alle udfordringerne.

For der kan være værdifuld læring i udfordringerne, der kan være vigtig at få med. Og læringen får vi kun, når vi går igennem udfordringerne. 

Somme tider vil det højeste og bedste derfor være, at hjælpe med at finde de ressourcer frem, du har brug for til at håndtere udfordringerne. Og at hjælpe energien på vej.

Det er bedst, hvis jeg ikke på forhånd kender til det emne du ønsker hjælp til. Sådan at energien kan formidles så rent og neutralt som muligt.

Oftest vil budskaberne og billederne der videreformidles give mening undervejs i forhold til de udfordringer du står i.

Budskaberne der kommer igennem kan være meget konkrete eller de kan være mere abstrakte som metaforer eller foregå som en indre rejse. Det vil variere fra session til session.

Nogle gange kommer der mange ord. Andre gange kommer der få eller ingen ord, men opleves mere som ren healende energi. Hver session vil være forskellig.

Sessionen er bevidstheds- og energiarbejde som en hjælp til at bane den energetiske vej videre frem for dig. Hos mig kommer der derfor oftest heller ikke svar på meget jordiske og konkrete spørgsmål som “hvornår får jeg et nyt job?” eller “hvordan ser mit liv ud om 1 år?” osv.

Energien, der kommer igennem, vil oftest have at gøre med en konkret situation, du står i lige nu og nøglen til at komme igennem den og videre frem.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe og vise en vej fremad, og det vil altid være dit valg, om du vil tage de fysiske skridt i den retning eller i en anden retning. Mærk altid efter, hvad der føles rigtigt for dig.

Energiarbejde sessionen kan foregå over telefon eller ved fysisk fremmøde og varer ca. 45 minutter.

We are all faced with great opportunities brilliantly disguised as impossible situations. There’s always a door and that’s how we evolve.

– Dr. Joe Dispenza

Scroll til toppen