ThetaHealing

Intuition, terapi og healing

ThetaHealing er en forening af intuition, coaching, terapi og healing, som gør det muligt at komme helt ned til roden af det problem du oplever. Og skabe forandringer helt ned på celleplan.

Healingsteknikken hjælper dig med at identificere dine grundlæggende overbevisninger og forløse dem gennem energiarbejde og ubetinget kærlighed. Og den hjælper dig til at opdage, hvad du skulle lære af dine oplevelser.

ThetaHealing arbejder med dit sjæleliv, dit genetiske materiale, din families historie og alt det, der er indprogrammeret i din underbevidsthed.

ThetaHealing er utrolig effektivt, fordi du er i thetahjernebølger under sessionen. At være i thetahjernebølger er at være i en let meditativ og modtagelig tilstand.

Som barn var du især i thetahjernebølger indtil du var ca. 6 år. Det er også i den periode de fleste kerneoverbevisninger og programmer dannes. 

 

Theta hjernebølger

Når du igen er i theta hjernebølger kan uhensigtsmæssige og begrænsende overbevisninger og programmer transformeres til nye, som er sande og mere støttende og kærlige for dig i dit liv. 

ThetaHealing kan hjælpe dig til at finde tilbage til den du i virkeligheden er – den sande dig, som er bag de begrænsende overbevisninger – så du kan leve et mere frit og glædesfyldt liv.

Med ThetaHealing kan du skabe forandringer på alle områder af dit liv. Du kan forløse handlemønstre du lader dig styre af. Du kan forløse de roller du har påtaget dig igennem livet.

 

Forløsning af overbevisninger

Du kan forløse overbevisninger der ligger bag smerter, skavanker, søvnproblemer, relationer, mangeltilstande, angst, frygt, at du holder dig selv tilbage, fertilitetsproblemer, afhængigheder, stress, modstand mod forandring, traumer, familiemønstre, udfordringer i relationer, uhensigtsmæssige tankemønstre eller handlemønstre og meget mere.

Du kan skabe mere harmoniske og kærlige relationer og tiltrække overflod og rigdom på alle områder af dit liv.

Du kan læse mere om ThetaHealing på grundlæggeren, Vianna Stibals, hjemmeside www.thetahealing.com

En ThetaHealing session

En ThetaHealing session kan foregår enten over telefonen eller ved fysisk fremmøde. 

Du sidder på en stol med lukkede øjne. Jeg guider dig i Thetahjernebølger. Og sessionen foregår som en samtale, hvor svarene og indsigterne kommer fra underbevidstheden.

Der kan også være tidspunkter, hvor vi er stille og giver plads til energiarbejde og healing.

Nogle mærker en fornemmelse af at være i en lettere energi. Det kan være at føle sig mere let i hovedet eller som om kroppen bliver lettere. Nogle mærker en behagelig vibrerende fornemmelse i kroppen eller varme indeni. Andre mærker ingenting, men det spiller ingen rolle. Det virker uanset.

Det er en mere vågen tilstand end hypnose.

Der er ikke noget du skal forberede inden sessionen. Bare kom med et åbent sind og vær åben overfor at arbejde bevidst med dine dybere liggende mønstre.

Acknowledge the divine within you – the energy that powers you and gives rise to all of life. Give thanks for a new life before it’s made manifest. Acknowledging the power within you, ask that your life be filled with unexpected wonder, synchronicities, and coincidences that create a joy for existence. Radiate your love while loving your new life into existence.

– Dr. Joe Dispenza

Scroll til toppen