Om mig

Janne Andersen

Mit ønske er at inspirere andre til at finde ind til deres autentiske stemme og livsglæde. Og til at stå roligt og stærkt igennem livet og dets forandringer.

Som barn havde jeg en meget livlig fantasi og en levende forestillingsevne. Jeg var en dagdrømmer og gik på opdagelse i min egen fantastiske, magiske eventyrverden, hvor alt var muligt. Det kunne derfor godt være svært at blive konfronteret med den virkelige verden og dens begrænsninger, som var så fjernt fra mit eget indre liv.

Jeg følte at jeg var landet på den helt forkerte planet. Følelser som at være anderledes, forkert, misforstået og at jeg ikke passede ind, var derfor i lang tid en grundpræmis i mit liv.

I mit voksne liv fordybede jeg min spirituelle søgen efter meningen livet. Jeg begyndte at lytte til min intuition og lade mit indre rige liv folde sig ud. Og det var først da, at jeg oplevede en dybere ro, mening og tillid til livet.

Min søgen efter at forstå mig selv og den verden jeg er en del af, har gjort mig nysgerrig på psykologi, alt det jeg fornemmer, alt det der gemmer sig under overfladen, menneskers historier, magien og forbundetheden til universet og alt der er.

Jeg har erfaring som psykiatrisk sygeplejerske. Og jeg har arbejdet med psykologisk krisehjælp og sundhedsfaglig rådgivning i en privat virksomhed.

Desuden er jeg frivillig våger hos Røde Kors vågetjeneste og har været frivillig mindfulness instruktør for en gruppe minoritetsetniske kvinder hos Blossom Project.

Naturen er et af de steder jeg føler mig allerbedst hjemme. I naturen lader jeg op, opretholder jordforbindelse og mærker en dybere ro og kontakt til mig selv.  

Jeg øver mig stadig i at balancere imellem personlighedens mønstre, hverdagens aktiviteter og livets finurligheder. Og jeg øver mig i at nyde processen og læringen undervejs.

Musik, bevægelse, humor, kreativitet og en levende fantasi og forestillingsevne er for mig altid hurtige genveje til at løfte energien.

Det forstærker livsglæden og magien i hverdagen. Så livet opleves mere let, farverigt, legende, sjovt og eventyrligt.

When you are enthusiastic about what you do, you feel this positive energy. It’s very simple.

– Paolo Coelho

DSC_9383

Uddannelser og kurser

Sygeplejerske – Diakonissestiftelsens sygeplejeskole

Kognitiv coaching – Center for Kognitiv Formidling

Evidensbaseret coaching – Reframe

Kandidat i pædagogisk psykologi – Aarhus Universitet

Mindfulness instruktør – At work skolen

Certificeret Hypnoterapeut – Institut for Avancered Hypnose

Reiki 1 – Marzcia Techau

ThetaHealing – Heart Academy v/ Helle Brinch

DeltaHealing – Heart Academy v/ Helle Brinch

Livsmagi- og klarsynsuddannelsen – Camilla Nymand

Højere clairvoyance og energiarbejde – Camilla Nymand

Reiki 2 – Marzcia Techau

Truth is not something outside to be discovered, it is something inside to be realized.

– Osho

Scroll til toppen